text.skipToContent text.skipToNavigation

Vad är Snabbgross Club? 

Snabbgross Club är grossistbutiker för företagskunder där även privatpersoner kan handla. Medlemskapet är gratis i tre månader – helt utan krav på fortsättning. Därefter betalar du bara 299 kr per år och får obegränsad tillgång till riktigt stora förpackningar till riktigt små priser. Du blir medlem direkt här på hemsidan eller i någon av våra butiker. Välkommen in till din Snabbgross Club-butik!

Vem kan handla på Snabbgross Club?

Både privatpersoner och företagare kan bli medlemmar i Snabbgross Club och ta del av medlemserbjudanden. Som företagskund hos Snabbgross kan du handla på Snabbgross Club, för att ta del av medlemserbjudandena behöver du dessutom vara medlem i Snabbgross Club.

 

Hur blir jag medlem? 

Att ansöka om att bli medlem är smidigt och enkelt och tar bara någon minut. Klicka här för att bli medlem i Snabbgross Club. Det går också bra att ansöka om att bli medlem i vår butik.

  

Är priserna inklusive moms?

Ja alla priser i vår marknadsföring och på webben är inklusive moms men i butiken visas priserna inklusive och exklusive moms. 

 

Vad händer när prova på-perioden som är gratis i 3 månader går ut? 

Nästa gång du besöker butiken kan du förlänga ditt medlemskap genom att betala 299 kr i kassan för ett års medlemskap. Säg till i kassan att du vill förlänga ditt medlemskap så hjälper vår kassapersonal dig.

 

Var ligger Snabbgross Clubs butiker? 

Här hittar du adress och kontaktinformation till alla våra butiker

 

Kan jag handla online? 

Nej, i nuläget kan du endast handla i våra butiker.

 

Kan jag handla i andra Snabbgross-butiker? 

Nej, Snabbgross Club är ett koncept där privatpersoner kan handla direkt från grossisten via medlemskap.