text.skipToContent text.skipToNavigation

Vad är Snabbgross Club? 

 

Snabbgross Club är en medlemsbaserad mataffär där du får handla direkt från grossisten. Att vara medlem kostar 299 kr per år och då får du obegränsad tillgång till en butik som tidigare bara varit öppen för restauranger och företag. I butiken hittar du riktigt stora förpackningar till riktigt små priser. Du blir medlem direkt här på hemsidan och sen fungerar din vanliga legitimation som medlemskort. 

Vem kan handla på Snabbgross Club?

Både privatpersoner och företagare kan bli medlemmar i Snabbgross Club och ta del av medlemserbjudanden. Som företagskund hos Snabbgross kan du handla på Snabbgross Club, för att ta del av medlemserbjudandena behöver du dessutom vara medlem i Snabbgross Club.

 

Hur blir jag medlem? 

Att ansöka om att bli medlem är smidigt och enkelt och tar bara någon minut. Klicka här för att bli medlem i Snabbgross Club. Det går också bra att ansöka om att bli medlem i vår butik.

  

Är priserna inklusive moms?

Ja alla priser i vår marknadsföring och på webben är inklusive moms men i butiken visas priserna inklusive och exklusive moms. 

 

Vad händer när prova på-perioden som är gratis i 3 månader går ut? 

Nästa gång du besöker butiken kan du förlänga ditt medlemskap genom att betala 299 kr i kassan för ett års medlemskap. Säg till i kassan att du vill förlänga ditt medlemskap så hjälper vår kassapersonal dig.

 

Var ligger Snabbgross Club butiken? 

I Enebyängen i norra Stockholm. På Sunnanängsvägen 8-10, 182 36 Enebyberg.

 

Kan jag handla online? 

Nej, i nuläget är det enbart vår butik i Enebyängen Handelsplats där du kan genomföra dina inköp. 

 

Kan jag handla i andra Snabbgross-butiker? 

Nej, Snabbgross Club är ett koncept där privatpersoner kan handla direkt från grossisten via medlemskap.