text.skipToContent text.skipToNavigation

Vad är Snabbgross Club?  

Snabbgross Club är grossistbutiker för företagskunder där även privatpersoner kan handla. Medlemskapet är gratis i tre månader – helt utan krav på fortsättning. Därefter betalar du bara 299 kr per år och får obegränsad tillgång till riktigt stora förpackningar till riktigt små priser. Du blir medlem direkt här på hemsidan eller i någon av våra butiker. Välkommen in till din Snabbgross Club-butik!

 

Vem kan handla på Snabbgross Club?

Både privatpersoner och företagare kan bli medlemmar i Snabbgross Club och ta del av medlemserbjudanden. Som företagskund hos Snabbgross kan du handla på Snabbgross Club, för att ta del av medlemserbjudandena behöver du dessutom vara medlem i Snabbgross Club.

 

Är priserna inklusive moms?

Ja alla priser i vår marknadsföring och på webben är inklusive moms men i butiken visas priserna inklusive och exklusive moms.  

 

Hur blir jag medlem? 

Att ansöka om att bli medlem är smidigt och enkelt och tar bara någon minut. Klicka här för att bli medlem i Snabbgross Club. Det går också bra att ansöka om att bli medlem i någon av våra butiker.

 

Hur mycket kostar det att vara medlem? 

Som privatperson kostar ett medlemskapet 299 kr per år. Alla nya medlemmar får ett gratis prova på medlemskap i tre månader som avslutas automatiskt om du väljer att inte förlänga det.

 

Vad händer när prova på-perioden som är gratis i 3 månader går ut? 

Nästa gång du besöker butiken kan du förlänga ditt medlemskap genom att betala 299 kr i kassan för ett års medlemskap. Säg till i kassan att du vill förlänga ditt medlemskap så hjälper vår kassapersonal dig.

 

Vad innebär det att vara medkontohavare?

På ett medlemskap kan du ansluta upp till fem familjemedlemmar. På så vis kan alla i familjen använda samma medlemskap. Att ansluta familjemedlemmar gör huvudmedlemmen under "Logga in" knappen. 

  

Jag är medkontohavare, och vill komma åt mina sidor, hur gör jag?

Följ först stegen för att skapa ett lösenord därefter kan du nå ”Mina sidor”.

 

1.   Tryck på ”Logga in”.

2.   Tryck på ”glömt lösenord?”.

3.   Följ sedan stegen för att aktivera ett nytt lösenord.

 

Jag är medlem och vill ändra min mailadress, hur gör jag?

Logga in med ditt personnummer och lösenord. Under mina sidor kan du hantera uppgifter och lägga till familjemedlemmar som medkontohavare.

 

Kan jag e-handla om jag loggar in på ”Mina Sidor”?

Nej, i nuläget kan du endast handla i våra butiker.

  

Måste jag vara medlem innan jag åker till butiken?   

Nej, du kan ansöka om medlemskap i våra butiker.

 

Var ligger butiken? 

Här hittar du adress och kontaktinformation till alla våra butiker.

 

Kan jag ansöka om att bli medlem utan e-postadress och mobilnummer? 

Nej, för att kunna ansluta dig till Snabbgross Club måste du ange din e-postadress och ditt mobilnummer. Medlemskapet är helt digitalt och därför behövs detta för att vi ska kunna kontakta dig. 

 

Finns det någon åldersgräns för att bli medlem i Snabbgross Club? 

Ja, du måste vara 18 år för att bli medlem i Snabbgross Club. 

 

Kan jag få mina kvitton digitalt? 

Ja, du kan få kvitton digitalt. I inloggat läge kan du välja att ha digitala kvitton under "ändra mina uppgifter". Du hittar sen dina digitala kvitton under "mina inköp" i inloggat läge.  

 

Har ni samma utbud som vanliga mataffärer? 

Vi har ett brett sortiment av ca 7000 artiklar från välkända varumärken. Hos oss hittar du artiklar inom färskvaror, frukt & grönt, dryck, torra varor och förbrukningsmaterial. Konceptet bygger på stora förpackningar, men du hittar även mindre förpackningar och framförallt ett unikt sortiment som du vanligtvis inte hittar i vanliga mataffärer. Upptäck gärna vårt sortiment redan idag på vår hemsida snabbgrossclub.se 

 

Vad innebär medlemspriser? 

Medlemspriser är våra vassa priser enbart för dig som medlem. Dessa vassa medlemspriser är tillgängliga för dig varje dag, året runt.  

 

Vad innebär medlemskampanjer? 

Medlemskampanjer är våra vassa kampanjer enbart för dig som medlem. Dessa är giltiga två veckor och kommer ut 26 gånger per år.  

 

Får jag handla hur mycket jag vill? 

Ja, det finns ingen begränsning på hur mycket du får handla ur vårt sortiment. Våra vassa medlemskampanjer och medlemspriser kan ibland ha begränsningar på hur många du får köpa av en viss produkt. 

 

Kan jag handla i andra Snabbgross-butiker? 

Nej, idag kan privatpersoner endast handla från våra Snabbgross Club-butiker.

 

Kan jag handla online? 

Nej, i nuläget kan du endast handla i våra butiker.

 

Varför måste jag vara medlem för att handla? 

Snabbgross Club är ett nytt butikskoncept och genom att vara med i vår medlemsklubb får du tillgång till butiker som tidigare enbart varit öppen för restauranger. Genom medlemskapet får du tillgång till ett unikt och prisvärt sortiment i stora förpackningar. Dessutom får du tillgång till fina medlemskampanjer och medlemspriser. Vi erbjuder även rabatterade tjänster hos våra partners som du som medlem får ta del av.

 

Är det någon uppsägningstid? 

Nej, vi har inga bindningstider eller uppsägningstider. Smidigt och enkelt! 

 

Hur avslutar jag mitt medlemskap? 

Om du vill avsluta ditt medlemskap hos oss tar du kontakt med vår kundtjänst i butik. Ta kontakt med din närmsta butik här.

 

Får min familj handla? 

Ja, du kan ansluta upp till fem familjemedlemmar till ditt medlemskap.  

 

Får jag ett medlemskort? 

Nej, allt sker digitalt via din id-handling.

  

Jag har köpt en vara på Snabbgross Club som jag är missnöjd med. Hur går jag tillväga? 

Kontakta den Snabbgross Club-butik där du köpt varan för reklamation. Det är viktigt att du har kvar kvittot på ditt inköp.

 

Kan jag handla starköl, vin och sprit på Snabbgross Club? 

Nej, det är endast företag med utskänkningstillstånd som har möjlighet att handla ur vårt starköl-, vin- och spritsortiment.

  

Hur behandlar Snabbgross Club mina personuppgifter? 

Läs mer under våra allmänna villkor här.