text.skipToContent text.skipToNavigation

10 portioner 

 

DU BEHÖVER

300 g Gastrino Tonfisk i olja

300 g Gastrino Gouda riven ost 

150 g Gul lök, hackad/tärnad 

Gastrino Svartpeppar

Salt


Tillbehör:

Gastrino Hamburgerdressing

Gastrino Brioche hamburgerbröd


GÖR SÅ HÄR

Blanda tonfisk med riven ost och hackad/tärnad lök. Krydda försiktigt med salt och peppar. Bearbeta blandningen med t.ex. en sked så tonfisken finfördelas och blandningen blir jämn.

Tag ca 75 g av blandningen och lägg i hamburgerbrödet. Grilla i klämgrill på tillräckligt låg värme för att fyllningen ska hinna smälta lagom tills brödet får fin färg.

Servera med ca 15 g hamburgerdressing per bröd. Det går med enkla medel sätta sin egen prägel på smörgåsen genom att t.ex. lägga på en skiva tomat, en klick dijonsenap eller tillsätta hackad dill eller selleri.