text.skipToContent text.skipToNavigation

10 portioner 
Tillagningstid: ca 20-25 minuter


DU BEHÖVER

300 g Gastrino tonfisk i olja
300 g Gastrino Gouda riven ost 
150 g gul lök, hackad/tärnad 
Svartpeppar
Salt

Tillbehör:
Hamburgerdressing
Brioche hamburgerbröd


GÖR SÅ HÄR

1. Blanda tonfisk med riven ost och hackad/tärnad lök. Krydda försiktigt med salt och svartpeppar. Bearbeta blandningen, t.ex. med en sked, så tonfisken finfördelas och blandningen blir jämn.

2. Tag ca 75 g av blandningen och lägg den i hamburgerbrödet. Grilla i klämgrill på tillräckligt låg värme för att fyllningen ska hinna smälta lagom tills brödet får fin färg.

3. Servera varje burgare med ca 15 g hamburgerdressing.

Tips! Sätt din egen prägel på smörgåsen genom att t.ex. lägga på en skiva tomat, en klick dijonsenap eller tillsätta hackad dill eller selleri.