text.skipToContent text.skipToNavigation

Vi är stolta över att vara den första aktören inom branschen att avveckla flygtransport av varor inom frukt och grönt, kött och fisk. Vi är övertygade om att det, tillsammans med andra medvetna val i vår verksamhet, kommer att minska vårt klimatavtryck och föra oss mot en mer hållbar framtid.

Flygtransporter använder stora mängder fossila bränslen, vilket resulterar i högre koldioxid- och växthusgasutsläpp per transportenhet än något annat transportsätt. Genom att avveckla detta transportsätt av våra varor minskar vi vårt bidrag till dessa utsläpp.

Vi på Snabbgross inser att som företag har vi en betydande roll i samhället, och därför måste vi ta vårt ansvar som en påverkande aktör. För oss är det av yttersta vikt att ha en hållbar inriktning i vår verksamhet och vara din medvetna restauranggrossist. Detta är ingen marknadsföring, utan snarare en grundläggande företagsstrategi som ständigt genomsyrar vår verksamhet. Vi strävar efter att vara ledande inom branschen och en pålitlig partner för att du som kund ska kunna göra hållbara val på ett enkelt sätt.