text.skipToContent text.skipToNavigation

Letar du efter den perfekta underhållningen för din nästa fest eller tillställning? Då har du kommit rätt! Evenses erbjuder ett stort utbud av professionell underhållning, oavsett om det är en 50-årsfest, bröllop eller födelsedagsfest.

Evenses har ett brett utbud av DJs, coverband och andra musikartister som kan skapa den perfekta stämningen på din fest. Dessutom erbjuder de även ljud- och ljusanläggningar, musikquiz och fotobås för att skapa en extra speciell upplevelse för dina gäster.

Besök Evenses hemsida och använd sökfiltret för att hitta rätt underhållning för just ditt evenemang. Evenses evenemangsspecialister finns även tillgängliga för att hjälpa dig att välja rätt underhållning som passar dina önskemål, preferenser och budget.

Så varför vänta? Kontakta Evenses idag och låt dem hjälpa dig att göra din nästa tillställning till en oförglömlig upplevelse. Och som medlem i Snabbgross Club får du dessutom 500 kr i rabatt vid köp över 5 000 kr. Missa inte chansen att göra din fest till en succé med Evenses!

Logga in för att få din rabattkod.

Inte medlem? Inga problem, du kan enkelt registrera dig här på webben! Som medlem i Snabbgross Club får du tillgång till våra medlemsförmåner och erbjudanden direkt.