text.skipToContent text.skipToNavigation

Butikerna Sundsvall och Jönköping uppgraderas till Snabbgross Club!

 

Konceptbutiken Snabbgross Club lanserades i slutet av 2020 och öppnades i Danderyd, norra Stockholm. Sedan dess har Snabbgross Club öppnat upp i Södertälje och Skövde, vilket har mötts av stort intresse från både privatpersoner och företagskunder.

Starten har varit framgångsrik för konceptet och idag har Snabbgross Club ca 37 000 registrerade medlemmar. Kundundersökningar visar att många konsumenter uppskattar att handla stora förpackningar och unika varumärken till små priser.

– Vår ambition framåt är att fortsatt utveckla Snabbgross och Snabbgross Club genom nya butiker. På de orter som vi bedömer ha förutsättning för det nya konceptet har vi som ambition att även kunna erbjuda privatpersoner vårt unika erbjudande med stora förpackningar till små priser, säger Eva Pettersson, vd på Snabbgross.

Med detta så tas nästa steg i utvecklingen där två av våra befintliga Snabbgrossbutiker Sundsvall och Jönköping, blir Snabbgross Club-butiker. Från den 17 november 2022 öppnar butikerna upp för både privatpersoner och företagskunder.

I samband med att butikerna uppgraderas till Snabbgross Club, så firar vi detta med en härlig invigningshelg. Under 17–20 november välkomnas företagskunder och privatpersoner i Sundsvall och Jönköping till våra välfyllda butiker för att ta del av fina invigningserbjudanden och smakprover från leverantörer.